Nieuwsbrief inschrijven

Huur kasteel

Het kasteel biedt heel wat mogelijkheden. Je kan verschillende zalen in het kasteel huren voor feesten, recepties, tentoonstellingen, vergaderingen, … zowel particulieren als verenigingen of bedrijven kunnen gebruik maken van de faciliteiten.

Een gedroomde ruimte voor: banketten, barbecues, broodmaaltijden, familiefeesten, communiefeesten, huwelijksfeesten, personeelsfeesten, jubilea, recepties, koffietafels, foto- en filmreportages, tentoonstellingen, cursussen, concerten, beurzen, vergaderingen, opleidingen, seminaries, congressen, productpresentaties, promotieactiviteiten ...

Uiteraard houden we steeds rekening met de kwetsbaarheid van het historisch en beschermd gebouw. Dansen is hierdoor alvast uitgesloten.

Voor alle inlichtingen kan je terecht op het secretariaat.
Het secretariaat van Domein de Renesse vzw is van maandag t.e.m. vrijdag elke voormiddag open, of in de namiddag op afspraak.
T. 03 311 55 91 - info@domeinderenesse.be

 

Bekijk hier de verschillende zalen en hun mogelijkheden.

 

Download hier: 

 

Evenementen in het park

Er kunnen ook tal van activiteiten in het park georganiseerd worden. We houden bij de inplanning van activiteiten wel steeds rekening met ons bosbeheersplan om de natuur te beschermen. Geïnteresseerden kunnen steeds hun project aan de vzw voorleggen.

Enkele georganiseerde evenementen door derden:

  • Muziek aan het kasteel van Muzika vzw
  • Historische evocatie van Mallifique
  • Coppa Classic, hét evenement voor liefhebbers van klassieke auto’s

Voor alle inlichtingen kan je terecht op het secretariaat.
Het scretariaat van Domein de Renesse vzw is van maandag t.e.m. vrijdag elke voormiddag open, of in de namiddag op afspraak.
T. 03/311 55 91 - info@domeinderenesse.be.

Domein de Renesse
Domein de Renesse

Domein de Renesse

Lierselei 30 2390 Malle - Telefoon 03 311 55 91
Ondernemersnummer 0430 755 422 - Bankrekeningnr. KBC BE42 4159 0400 5154 - BIC KREDBEBB
webdesign & hosting: www.prospector.be - inloggen