Nieuwsbrief inschrijven

Bedrijfsarrangementen

Bent u op zoek naar een uniek kader voor uw seminarie of meeting?  Wilt u zich geen zorgen maken over eten, drinken en didactische materialen?  Wilt u zorgeloos vergaderen?  U kan kiezen uit 7 arrangementen.

Voor meer info zie onze website: https://www.domeinderenesse.be/bedrijfsarrangementen

 


Nieuwsflash

30 mrt 2020 | Maatregelen coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werden door de overheid maatregelen uitgevaardigd die ook een invloed hebben op de werking van onze vzw.

Concreet betekent dit dat:

  • Het kasteel en kasteelcafé 'Het Binnenhof' gesloten blijft tot en met 3 mei.
  • Alle gidsbeurten, inclusief 'Op Stap met Anemoontje' tot en met 3 mei niet doorgaan.
  • De Brocantemarkt van 4 en 5 april wordt afgelast.
  • De Boekenmarkt van 26 april wordt afgelast.
  • De voordracht van Prof. Johan Swinnen wordt verplaatst naar 11 juni 2020 (onder voorbehoud).
  • De toneelvoorstelling van Shakespeare van 22 mei wordt geannuleerd.
  • Het secretariaat al zeker gesloten is tot 3 mei.

Onze excuses voor het ongemak!

Ons prachtige domein blijft wel toegankelijk, dus kom gerust een frisse neus halen in ons mooie stukje natuur in Malle.

Voor vragen, neem contact op met het secretariaat via info@domeinderenesse.be

 


| Eigentijdse vertelling 'Scheefgeweg rechtdoor'

Scheefgeweg rechtdoor 2.0 is een nieuw concept. Het is een unieke belevenis in het park van het Domein de Renesse vzw.  Je wordt begeleid om de unieke omgeving van het kasteel meer bewust waar te nemen en je krijgt een unieke kijk op het leven van de bomen in het bos.
meer info: Scheefgeweg rechtdoor

 


| Bedrijfsarrangementen

Bent u op zoek naar een uniek kader voor uw seminarie of meeting?  Wilt u zich geen zorgen maken over eten, drinken en didactische materialen?  Wilt u zorgeloos vergaderen?  U kan kiezen uit 7 arrangementen.

Voor meer info zie onze website: https://www.domeinderenesse.be/bedrijfsarrangementen


| GDPR - privacybeleidsverklaring

Al uw gegevens worden door onze diensten strikt vertrouwelijk behandeld.  Ze zijn beschermd volgens de wet op de privacy en vanaf 25 mei 2018 door de nieuwe Europese privacyregels.  De gegevens die door Domein de Renesse worden verzameld, worden verwerkt met respect voor uw privacy en alle wettelijke regels hieromtrent.  U heeft het recht deze gegevens in te kijken en eventuele verbeteringen of beperkingen van uw persoonlijke gegevens aan te brengen.  daarvoor contacteert u het secretariaat van Domein de Renesse.


| Nieuwe concessie

Donderdag 22 maart keurde de Algemene Vergadering van de VZW unaniem het voorstel tot een nieuwe concessieovereenkomst tussen de gemeente Malle en Domein de Renesse VZW goed.  De gemeenteraad van maandag 26 maart keurde, eveneens unaniem, het voorstel goed.  Daarmee is de nieuwe overeenkomst een feit.  Deze nieuwe concessie begint op 1 januari 2019 en loopt tot 31 december 2045.  De nieuwe concessieovereenkomst is een belangrijke stap in de verdere groei en ontwikkeling van de VZW.  Er is immers duidelijkheid en perspectief voor de toekomst.

 

 


9 jul 2018 | Een nieuw lid met standing!

De Erfgoedbibliotheek Hendrik Consience, de bewaarbibliotheek van Antwerpen heeft zich aangesloten als lid van onze VZW.  Ze deden dit met de bedoeling om ons tijdschrift 'De Renesse Koerier' te kunnen opnemen in hun collectie.  Onze Renesse Koerier is het dus waard om bewaard te worden.


| Verkoop Malse cadeaubon

De Malse Cadeaubon, de ideale oplossing bij uw zoektocht naar een origineel geschenk: een geschenkencheques ter waarde van 5,00 of 15,00 EUR. Deze cheques zijn leuk om als cadeau te geven én leuk om als cadeau te krijgen. Je kan de geschenkencheques verzilveren bij meer dan 130 aangesloten zaken in Oost- en Westmalle. Een verrassing op maat dus, want de gelukkige krijger heeft een uitgebreid palet aan mogelijkheden.


| Nieuw logo, nieuwe uitstraling

Sinds begin 2015 heeft Domein de Renesse vzw een nieuw logo. Het zal binnenkort op alle communicatie van de vzw te zien zijn. Het logo moet het visitekaartje, hét visuele herkenningspunt van de vzw zijn....

Het nieuwe logo geeft duidelijk weer waarvoor het domein staat. Een prachtig kasteel in een uniek natuurlijk kader. Een hedendaagse look in de rustige kleuren bruin en groen die het kasteel en de natuur ons bieden. Er staat niet voor niets de slogan 'kasteel, natuur, cultuur en meer.' Er is niet alleen het kasteel en de natuur. Er is meer ...

De vzw geeft hiermee het signaal dat het kasteel er staat en dit kan niet meer onopgemerkt voorbij gaan. Er is altijd wel iets te beleven. Een feest, een vergadering, een tentoonstelling, een burgerlijk huwelijk, een concert, een beurs, een rondleiding ... Heb je plannen, informeer dan zeker. En anders ... kom eens ene drinken in het kasteelcafé op zondag van 13 tot 18 uur of op maandag van 13 tot 17 uur.


| Bosbeheersplan Domein de Renesse vzw

Gemeente Malle  heeft samen met ANB een bosbeheersplan laten opmaken voor Domein de Renesse vzw.


| Oproep Medewerkers renessearchief

Familiekunde Vlaanderene regio Kempen werkt al verschillende jaren aan het ontsluiten van het Renessearchief. Dit wil zeggen dat de oude documenten worden omgezet (getranscribeerd) in leesbare hedendaagse tekst. Hierbij doet Familiekunde Vlaanderen een oproep om nieuwe medewerkers aan te trekken om dit omvangrijke werk tot een goed einde te brengen. Kan u geen oud schrift lezen? Geen probleem. U leert het al doende. Waag je kans en neem contact op met Vic Bertels via victor.bertels1@telenet.be


| Koffietafel in een rustig kader

Ook in het kasteel de Renesse kan u terecht voor koffietafels.
Bij verlies van een dierbare is er veel te regelen. Domein de Renesse vzw neemt u graag de organisatie van de koffietafel uit handen. Wij stellen u een formule voor die u toelaat in alle waardigheid afscheid te nemen van uw familielid, vriend of geliefde.
Klik hier voor meer informatie.


| Facebook

Domein de Renesse heeft ook een facebookpagina. Word vandaag nog fan. Zo blijf je onder andere op de hoogte van geplande activiteiten. Ga naar onze facebookpagina  en klik op 'vind ik leuk'.  


Domein de Renesse
Domein de Renesse

Domein de Renesse

Lierselei 30 2390 Malle - Telefoon 03 311 55 91
Ondernemersnummer 0430 755 422 - Bankrekeningnr. KBC BE42 4159 0400 5154 - BIC KREDBEBB
webdesign & hosting: www.prospector.be - inloggen