Vertelwandeling Op stap met Anemoontje

Vertelwandeling Op stap met Anemoontje

De vertelwandeling Op stap met Anemoontje is de perfecte activiteit voor avontuurlijke en nieuwsgierige kinderen van 5 tot 11 jaar.

Met verteller
Elke tweede zondag van de maand (m.u.v. januari, september en december) neemt een verteller je om 14 uur mee door het prachtige park van Domein de Renesse. Ondertussen luister je naar toffe weetjes en verhalen die boswachter Zander aan gravin Anemoontje vertelt. Vooraf inschrijven is niet nodig. Je kan hiervoor gewoon naar het binnenplein van het kasteel komen. Deelname aan deze activiteit kost € 4,00 per kind.

Met opdrachtenboekje
Je kan ook op eigen houtje op stap met het leuke verhaal- en doeboekje van Op stap met Anemoontje, zonder verteller. Terwijl je een route door het park volgt, lees je wat gravin Anemoontje en boswachter Zander allemaal ontdekken. Ondertussen voer je de leuke opdrachten in het boekje uit. Je kan het boekje (met bijhorende beloning) aankopen in het secretariaat van Domein de Renesse vzw of in het toerismekantoor van Malle, voor € 4,00 per stuk.

Op reservatie
Heb je een verjaardagsfeestje, wil je een toffe uitstap doen met je klas of wil je gewoon met je eigen groep de vertelling eens op een andere dag meemaken? Geen probleem! Stuur een mailtje naar info@domeinderenesse.be om een reservatie te maken. Als je met een groep komt, is het ook mogelijk om de vertelwandeling te combineren met een kindergidsbeurt in het kasteel. Stuur een mailtje naar info@domeinderenesse.be om de beschikbaarheid na te vragen en een reservatie te maken. Deelname aan deze activiteit kost € 4,00 per kind.